Intrebari frecvente 2018-03-13T15:03:46+02:00

Întrebări frecvente

Trebuie să ai în vedere faptul că fiecare individ este diferit și astfel fiecare corp reacționează diferit. Cu certitudine însă îți spunem că ERECTA își va face efectul în aproximativ 30-45 minute de la administrare (în funcție de cât este stomacul de gol). În studiile efectuate rezultatele au fost vizibile în 99,9% din cazuri în aceeași zi după ce pastila ERECTA a început să fie luată. Folosind ERECTA odată la 3 zile, circulația sângelui în zonele cu probleme va fi remediată astfel că tu îți vei recăpăta încrederea în viața sexuală.
ERECTA îți oferă erecții de toată frumusețea și creează un răspuns fizic bun la stimulii sexuali ce duc la îmbunătățirea erecției. Efectul administrării este vizibil permanent în perioada de administrare direct în… pantaloni sau dacă o ții în mână… depinde unde este când te uiți la ea!
Folosind ERECTA te vei bucura de erecții de durată de până la 24-72 ore și vei avea chef de încă o partidă imediat după ce ai terminat-o pe prima. Este recomandat ca ERECTA să fie folosită o dată la 3 zile astfel încât să se mențină în sistemul tău circulator. Pe lângă tratarea impotenței ERECTA îți îmbunătățește tonusul, sănătatea și starea de spirit.

ERECTA este livrată în mod discret la tine acasă, coletul fiind împachetat foarte simplu astfel încât nimeni nu o să știe ce se află în el. Pe lângă asta, confindențialitatea clienților noștrii este un lucru de preț pentru noi. ERECTA nu îți dă anumite stări ce îți influențează comportamentul. Singura schimbare pe care tu și partenera ta o vei vedea va fi reprezentată de erecții mai puternice și de lungă durată. Îți recomandăm totuși să îi spui doctorului tău precum și partenerei tale(dacă ești cu ea de ceva timp) că iei ERECTA.

ERECTA este un supliment alimentar 100% natural, o soluție sigură de moment care rezolvă rapid situațiile importante din viața ta sexuală. Dacă există probleme cauzate de disfuncți erectile temporare sau impotența atunci îți recomandăm ERECTA pentru că aceasta acționează cu siguranță. Satisfacția ta folosind ERECTA va fi pe măsura încrederii și așteptărilor tale. Folosită pe termen lung, ERECTA îți garantează erecții de lungă durată și mai puternice în orice moment, o viață sănătoasă și îți va crește încrederea în propia persoană. ERECTA nu este un tratament, ERECTA acționează rapid și rezolvă cu success problemele de moment.
Compoziție/ comprimat (550mg): frunze de Epimedium brevicomum – 90 mg, rădăcini de Morinda officinalis – 85 mg, rădăcini de Cynomorium songoricum – 55 mg, fructe de Godi (Lycium barbarum) – 65 mg, rădăcini de Ginseng (Panax ginseng) – 50 mg, slecorit de Proia cocos – 40 mg, tuberculi de Dioscorea opposite – 40 mg, flori de Galbenele (Calendula officinalis) – 15 mg, amidon – 10 mg, capsulă (gelatină) – 100 mg.

ERECTA nu îți impune nicio restricție astfel încât tu poți să îți desfășori viața ca și până în momentul în care ai început să iei acest tratament. Poți să mănânci să bei și să faci toate activitățile tale preferate fără nici o restricție. Un lucru trebuie să îl ai în vedere și anume că trebuie să ai o dietă echilibrată și un mod de viață activ.

O cutie de ERECTA poate conține 1 pastila, 4 pastile sau 8 pastile în funcție de alegerea ta. Cu cât cutia conține mai multe pastille cu atât prețul ERECTA este mai mic.

Modul de administrare corect al pastilelor ERECTA este de maxim 1 pastilă pe zi, de preferință pe stomacul gol sau cu 1 ora înainte de masă (pentru efectul optim și instalarea efectului cât mai rapid trebuie să țineți cont de administrarea corectă) .

NU, întrucât ERECTA este atât un stimulent de moment cât și o soluție eficientă în disfuncții sexuale masculine. ERECTA acționează rapid și eficient (nu ca un tratament pentru impotență, de lungă durată și cu rezultate care se lasă așteptate în timp). ERECTA se adresează tuturor bărbaților care vor imediat mai multe satisfacții de la viața lor sexuală, ERECTA este mai mult decât un stimulent, ERECTA DĂ încredere.
Noi nu recomandăm ERECTA împreună cu alcool, întrucât ERECTA este un supliment care intervine pozitiv în stilul tău de viață.

Magazinele Noastre