Termeni si conditii

Va multumim pentru vizita !

Va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului www.erecta.ro Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca aveti vreo nelamurire inainte de a face vreo comanda, va rugam sa ne scrieti la adresa office@erotica.ro.

ATENTIE! SITE-UL ESTE DESTINAT EXCLUSIVE PERSOANELOR PESTE 18 ANI!

1. Conditii de acces si utilizare

Accesarea, vizualizarea informatiilor text, poze si materiale video precum si efectuarea comenzilor pe site-ul nostru poate fi facuta doar de catre persoanele care au varsta peste 18 ani si care sunt de acord sa vada imagini cu continut sexual (explicit sau nu). Daca nu aveti minim 18 ani va rugam sa parasiti imediat siteul www.erecta.ro Plasand o comanda, va asumati raspunderea de a avea varsta minima legala de a cumpara produse din acest magazin virtual. Daca descoperim ca nu aveti minim 18 ani, ne rezervam dreptul de a anula comanda. Atat vizitarea cat si cumpararea implica acceptarea tuturor conditiilor.

 SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L., in calitate de administrator al site-ului www.erecta.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori.

Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina “Termeni si conditii” in orice moment. Website-ul erecta.ro funcţionează conform prevederilor legale ale statului român, fiind operat de către S.C. EXCLUSIVE PROMOTION SRL, CUI: RO 13726405, cu sediul in Bucuresti, Bd. Corneliu Coposu nr 3, bl 101, sc 2, et.1, ap. 17, sector 3, si punctele de lucru in Bucuresti,

Sex Shop Erotica Magheru Bucuresti, Bd. Nicolae Balcescu nr.16 (parter Hotel Confort Suites in spatele Hotelului Intercontinental): zilnic (inclusiv Sambata si Duminica) intre orele 10:00-23:00 ; Duminica DESCHIS

Sex Shop Erotica Unirii Bucuresti, Piata Unirii – Bd. Corneliu Coposu nr.2 (langa fostul TOP SHOP acum Casino si ZARA Magazinul Unirea): zilnic (inclusiv Sambata si Duminica) intre orele 10:00-23:00 Duminica DESCHIS

Sex Shop Erotica TitanBucuresti, Magazin Titan-Mall, etaj 1 (str.Liviu Rebreanu nr.6A, sector 3): Luni-Sambata intre orele 13:00-21:00, (Duminica INCHIS)

Taxele de livrare

Important: ORICE COMANDA cu valoare minima de 200 lei platita beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.

Taxa de livrare este de 17 Lei indiferent de localitate.

Pentru comenzile de peste 200 RON livrarea la domiciliu se face GRATUIT oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier. In cazul in care comanda dvs este sub valoarea de 200 RON contravaloarea transportului este de 17RON indiferent de localitate.

Livrarea in Bucuresti se face de catre angajatii firmei noastre sau Fan Courier (pretul este acelasi 17 lei).

Coletele pleaca de la SexShop Erotica in orice localitate din Romania intr-un ambalaj discret care nu tradeaza continutul coletului, prin curier rapid (plic comun de plastic cu insemnele Fan Courier) sau prin Posta Romana.

Trimitem produsele alese de dumneavoastra in orice localitate din Romania iar pe colet expeditorul este S.C. EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L., neexistand niciun indiciu referitor la “Sexshop” sau “erecta”, asigurandu-se astfel discretie absoluta.

Coletele expediate prin Posta Romana de la SexShop-ul nostru in orice localitate vor ajunge la destinatie in maxim 2-4 zile lucratoare de la primirea comenzii..

Aproape orice comanda primita pana in ora 17:30 de luni pana vineri pleaca de la noi in aceeasi zi si ajunge la destinatie a doua zi

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, mai putin catre colaboratorii directi, unde accesul la anumite date este necesar pentru realizarea serviciilor (servicii de email marketing/newsletter, procesatori de plati, companii de curierat etc.). SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului si de a transmite cupoane, felicitari sau alte mesaje. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L si clientii sai. SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.erecta.ro, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor. SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica continutul site-ului fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

Contractul intre Vanzator si Cumparator se considera incheiat in momentul confirmarii comenzii plasate, de catre Vanzator. Confirmarea se poate face prin email / sms, in momentul in care cumparatorul este notificat ca, comanda plasata de el pe site are status-ul “Comanda Confirmata”, fara a mai fi necesara o confirmare de primire din partea Cumparatorului, sau telefonic, la solicitarea Cumparatorului,  Odata contractul incheiat, deci confirmarea comenzii plasate, cumparatorul are obligatia de a achita contravaloarea produselor plus eventualele costuri de transport implicate, care i-au fost aduse la cunostinta anterior, in pasii de plasare online a comenzii. In momentul confirmarii comenzii de catre Vanzator, se realizeaza o acceptare completa a termenilor Comenzii.  Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda plasata pe site dar care nu are status-ul “Comanda Confirmata” ca avand valoarea unui Contract. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Drepturile de autor

Intregul continut al www.erecta.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului www.erecta.ro se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora.Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa office@erecta.ro

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, …). Echipa SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, nu garantam ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara. Despagubirile solicitate se vor acorda decat de catre Instanta de Judecata, conform OG 21/92 rep.

Garantia produselor:

Toate produsele comercializate de catre SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare, respectiv Legea 449/2003.

Prin garanţia oferită nu se aduce atingere drepturilor consumatorilor prevăzute de Legea nr. 449/2003 şi OG nr. 21/1992.

Condiţii şi norme de garanţie:

Constatarea deficienţelor, a naturii şi cauzelor acestora se face de reprezentantul vânzătorului, la unul din punctele lui de lucru (de unde a fost achiziţionat produsul sau la un alt punct de lucru indicat de vanzator)

Remedierea deficienţelor constatate, înlocuirea produselor pentru care repararea acestora nu este posibilă, respectiv restituirea contravalorii produselor achiziţionate în situaţia în care măsurile de reparare sau înlocuire nu sunt posibile (în ordinea menţionată) se efectuează de către societatea vânzătoare.

Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului:  “Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele,consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile” . Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavand aceasta posibilitate.

Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: office@erotica.ro. In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 ” Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor” , conform art 14 (3) din OUG 34/2014.

SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza unei notificari trimise pe email la adresa mai sus mentionata, completate de catre client. In notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului.   Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: “Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, daca este cazul. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile si cu certificatul de garantie in original.

Inainte de a ne trimite Formularul de retur va rugam verificati daca achizitia dvs.este eligibila pentru a fi returnata conform prevererilor legale cititi mai jos

Termeni si conditii pentru returnarea produselor:

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului, fara invocarea unui motiv. In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate.

In cazul in care clientul este perfect sanatos din punct de vedere sexual, respecta intru totul modul de administrare recomandat si totusi este nesatisfacut de efectul pastilei Erecta (caz extrem de putin probabil) i se vor returna integral banii pe pastilele nefolosite mai putin taxele de transport.

Banii se returneaza doar prin virament bancar intr-un cont deschis pe numele cumparatorului la o banca din Romania.
Pastilele nefolosite trebuiesc in prealabil returnate in ambalajul original iar taxele de tur si retur cad in sarcina cumparatorului si nu fac obiectul restituirii.

Pentru comenzile care contin produse trimise in mod gresit de SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L, costurile de retur si reexpediere a produselor vor fi suportate in totalitate de SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L. Produsele se vor returna la vanzator prin curier, fara ramburs, dupa o notificare telefonica sau pe email a vanzatorului, folosind datele de contact de pe site,  urmand ca vanzatorul sa foloseasca aceeasi metoda de reexpediere a produsului. Cumparatorul trebuie sa asigure o ambalare corespunzatoare a produsului returnat, pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului.

Consumatorul are  dreptul de a anula comanda in maxim 7 zile. Totusi, in cazul in care coletul a fost deja expediat ti se vor imputa costurile manipulare, ambalare si de expediere (tur+retur) precum si comisioanele ocazionate tranzactiei in cauza iar restituirea banilor nu se va face pana cand coletul nu ajunge inapoi la noi. Te rugam sa tii cont ca incercam sa expediem comenzile in aceeasi zi (sau maxim 24 ore lucratoare), deci pentru a evita imputarea cheltuielilor si restituirea intarziata a banilor, informeaza-ne despre anularea comenzii in aceeasi zi in care ai facut-o. Termenul de restituire a banilor este de maxim 30 zile de la primirea returului.

Pentru produsele care ajung deteriorate la client, acesta are obligatia de anunta in scris vanzatorul de acest lucru in termen de 24 ore de la primirea coletului, pe adresa de email office@erotica.ro , prezentand dovezi foto / video ale produsului in cauza: poze ale produsului, ambalajului si orice alta informatie o poate considera relevanta in acest sens. Sesizarile privind o deteriorare a produsului primit dupa termenul de 24 ore nu vor fi luate in considerare. SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L acorda o grija deosebita ambalarii produselor, insa din pacate nu putem controla modul cum sunt transportate coletele prin intermediul firmelor de curierat, de acceea va rugam sa verificati conformitatea produselor dupa ce ati intrat in posesia comenzii dvs, sau de fata cu reprezentantul firmei de curierat, daca ati optat pentru deschiderea coletului la livrare.

Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, “se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014  „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.”  Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

     SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului retur, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email, completat de catre client. In formularul de retur se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește: email, poștă, verbal etc.

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 “Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului, incluzand si cheltuielile de transport initiale, daca este cazul.

Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala inapoi, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus. Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

  1. Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul www.erecta.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe forumul fiecarui produs in parte sau pe adresa de e-mail a site-ului atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

 

  1. Comenzi telefonice:

Program Comenzi Telefonice: Luni-Duminica intre orele 10:00-22:00

Vodafone0723.369.888

Telekom: 021.313.22.14

 

Important: Alege metoda de plata prin CARD iti ofera taxa de transport ZERO (transportul este gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 50 lei) , altfel taxa de transport este 17 lei.

 

Toate comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit indiferent de metoda de plata.

 

Program Comenzi Telefonice: Luni-Duminica intre orele 10:00-22:00

 

Programul Magazinelor Sex Shop Erotica din Bucuresti:

 

Sex Shop erecta Magheru Bucuresti, Bd. Nicolae Balcescu nr.16 (parter Hotel Confort Suites in spatele Hotelului Intercontinental): zilnic (inclusiv Sambata si Duminica) intre orele 10:00-23:00 ; Duminica DESCHIS

Sex Shop erecta Unirii Bucuresti, Piata Unirii – Bd. Corneliu Coposu nr.2 (langa Carrefour Unirii  si ZARA Magazinul Unirea): zilnic (inclusiv Sambata si Duminica) intre orele 10:00-23:00 Duminica DESCHIS

Sex Shop erecta TitanBucuresti, Magazin Titan-Mall, etaj 1 (str.Liviu Rebreanu nr.6A, sector 3): Luni-Sambata intre orele 13:00-21:00, (Duminica INCHIS)

     Poti cumpara produse direct din Magazinele noastre.  Vezi harta magazinelor unde ne gasesti  https://erecta.ro/#Harta

     Poti comanda online sau telefonic si daca vrei poti sa ridici produsele dorite direct de la depozitul firmei situata in Bd.Corneliu Coposu nr.3, bloc 101, scara 2, etaj 1, ap.17 sau in functie de disponibilitaea in stoc de la oricare din magazinele noastre.

 Vom confirma telefonic disponibilitatea produselor dorite de tine si ti le vom rezerva la acest magazin. Daca programul magazinului este de LUNI pana DUMINICA intre orele 10:00-23:00 si tu esti in intarziere ne poti suna pana la ora 22:30 si te vom astepta chiar si putin peste ora 23:00.

 

  1. Disponibilitate produse

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, pot exista situatii in care un produs sa mai apara ca fiind disponibil pe site, insa el sa se fi vandut pe alte canale si stocul sa nu fie actualizat. (situatia aceasta poate apare extrem de rar in 1% din cazuri) . In situatia in care un pret este afisat gresit si comanda nu poate fi onorata se va anunta cumparatorul pentru situatie. (ne cerem scuze)

  1. Contactarea clientilor

Exista situatii in care este necesara contactarea persoanelor care plaseaza cereri de comanda pe site-ul www.erecta.ro, pentru lamurirea anumitor aspecte legate de cererile de comanda primite (ex. la solicitarea persoanei ce a plasat cererea de comanda, date livrare gresite / incomplete, produs indisponibil, etc). In acest caz, persoana care a plasat cererea de comanda este contactata telefonic de catre un reprezentant Call Center. In cazul in care persoana nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un email, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care persoana ce a plasat cererea de comanda nu ne contacteaza in termen de 48 ore  printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic la numerele de pe site (de luni-vineri, intre 10:00-17:30), cererea de comanda poate fi anulata.

  1. Clientii care nu isi onoreaza obligatia de ridicare a coletelor

Pentru un client care efectueaza o comanda si nu o ridica de la posta sau de la firma de curierat, este necesara plata in avans pentru urmatoarea comanda plasata + plata taxelor tur retur ocazionate cu trimiterea initiala a comenzii neridicate. Repetarea acestui incident va duce la obligativitatea platii in avans a tuturor comenzilor plasate catre SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L, sau blocarea clientului respectiv si anularea din sistem fara o notificare prealabila a cererilor de comenzi pe care acesta le plaseaza.

  1. Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.erecta.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L. rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

  1. Litigii

SC EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L., administrator al site-ului www.erecta.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

Puteți găsi produsele Erecta și în magazinele noastre.

Puteți găsi produsele Erecta și în magazinele noastre.